Hai, Assalammualaikum. Selamat datang! Jangan lupa follow, dan tinggalkan jejak,ok? Copy cat not allowed. Terima kasih :)

Thursday, 30 May 2013

Trend ?

I wonder why orang sekarang suka pakai baju ketat especially time kat sekolah.

Ingat lawa sangat ke pakai baju ketat ? Memang la nampak agak kurus bila pakai baju ketat. 

But, yang melayu tu terutamanya, ukur baju di badan sendiri. Bukan ikut saiz badan budak 

kecik. Pakai lah baju yang padan dengan korang, bukan fit semata-mata nak nampak lawa .

Aizza bukan nak mengata. Tapi, nak bagi advice je kat korang yang pakai baju ketat tu. Kita 

kena tutup aurat, bukan balut aurat. Okay ? Sokay la kalau korang tak pernah tahu pasal tutup 

or balut aurat. Tapi sekarang uolss dah tahu kan ? So, take note. Bukan sekadar take note.

Tapi, praktik kan . Okay? 

Semoga dengan praktikkan benda ni, uollss akan dirahmati oleh Allah Ta'ala. Amin.. 

:)

Assalammualaikum,
Lixious Lixious!

Serabut !!

Urghh ! 

Serabut nya blog ni ! Haihh . Tension iteww . Need help. Laptop Aizza da tak de photo editor.

So, Aizza susah nak edit header, yeah, edit blog jugakk . Dah kena virus skali, serikk terus.

Tak nak download macam-macam dah. Tapi, blog serabut sangat la. Macam bersepah je. 

Aizza dah la jarang bukak blog. Hmm . Tak ada masa :\


Friday, 22 March 2013

Sayang Awak

. Assalamualaikum .

Iteww da ada yang punya . Kite jumpa dia kat library. Dia comel. tapi tak expect pulak yang dia suka Aizza.  (◡‿◡✿)

Betul cakap kawan Aizza. Unexpect the expected. Oh myy.. Tadi time kat sekolah, dia nak jumpa. D=
Bayangkan, crush kita sendiri nak jumpa dengan kita. Menggelabah habis >.<
Nasib baik ada Azizi ngan Umi Maisarah. (kawan baru yang comel) 
Lol. Dia dah tolong Aizza time Aizza tengah memerlukan >.<
So, Aizza belanja la Umi makan waktu rehat. 
BTW, dia comeel.. ! 

  MR. A  

Thursday, 7 March 2013

Edit Blog.

♥ Tenenene 

Hye ! Assalamualaikum ! 

Huhh.. penat.. Berkali-kali Aizza edit and tukar header.. Then, dapatlah header doll yang comel.
Oh Ye ! kalau nak tahu, Background pink yang comel tu Aizza ambil dari blog kak Lisa. Eh. 
Bukan Lisa Surihani yang comel tu. Tapi, Lyssa Faizureen. Dia pun comel jugak. Nak link blog dia? kalau nak,
Blog dia ada banyak tuto. Korang try la. Mana tau blog korang boleh jadi comel macam blog kak Lyssa ^_^
Btw, Peringatan lagi sekali, 
Aizza jarang update blog. Aizza nak fokus PMR k? 
minggu depan, Aizza ada exam. so, tak boleh bukat Internet >.<
Kesiann.. 
k, lah.. Aizza Chiaoo dulu >.<

Assalammualaikum.
Lixious lixious !

Saturday, 12 January 2013

So Sorry .

Hello Hello hello ! 
Kopi Ke Milo?
Ecehh.. Before that,
ASSALAMMUALAIKUM kepada semua pembaca Muslim.

Ni, Aizza nak minta maaf sebab jarang update blog.. Aizza busy skarang.. Yela.. Nak fokus PMR la katakan.. Ya, Aizza tau, pembaca entri Aizza tak ramai pun, tapi, ada jugak kan ? :)
Hmm, Aizza ada cakap kan? pasal Aizza nak buat sale kat blog. ye, Inshaallah, tapi, mungkin lambat lagi or mungkin tahun depan.. 
Ok ? barang yang Aizza akan jual murah je. Aizza akan jual Pin, Kerongsang, Baju, Rantai, Gelang and macam-macam lah.. Aizza buat sendiri.. Ikut trend zaman sekarang.. 
Tapi, tak sure lagi, sama ada Aizza buat tahun ni or tahun depan. Cause I'm quite busy right now. Okay, Sampai sini je. 
Ada kerja lain Aizza kena buat.. Bye :)


Assalammualaikum.. 
Lixious Lixious  ^_^

Sunday, 16 December 2012

Nak Join !

Hello awak-awak sekalian! 

Aizza nak join giveaway/segmen ni !
kalau korang ada buat, inform la dekat comment bawah ni. Tak pun, kat Twitter atau Facebook Aizza. Klik link kat bawah ni, k?


Oky ! Jangan lupa tau ? invite Aizza.. Ok? 
Aizza nak sangat join.. dari dulu lagi.. tapi tak berkesempatan.. Asyik terlepas jerk.. :/
tak kiralah hadiahnya lumayan ke tak, yang penting Aizza dapat join. Oky? 
Please? Kalau korang ada tengah join, bagi tahu tau? 
Please, and thank you :)

Wednesday, 5 December 2012

Twitter

Hai, Assalammualaikum

Ting Tong! Ada orang baca tak? Eh, Ada? Hehe .. Sebenarnya tangan Aizza ni tetiba rajin nak update blog. Tapi tak ada idea. So, motif Aizza update blog ni, nak suruh korang yang comel, handsome ni follow Twitter Aizza.
Sudi tak? Kalau sudi,
 Klik > SINI <
Ok, jangan lupa tau. Dah follow? apa lagi, mention la.. Nanti Aizza follow korang balik, ok?
Follow tau, tau. Mention tau, tau. Hihi.
Ok, Sampai sini je. Pendek je, kan entri Aizza.
Kalau nak panjang-panjang, lain kali Aizza update. ok, TATA ! ^_^


Assalammualaikum,
Lixious Lixous!