Hai, Assalammualaikum. Selamat datang! Jangan lupa follow, dan tinggalkan jejak,ok? Copy cat not allowed. Terima kasih :)

Thursday, 30 May 2013

Trend ?

I wonder why orang sekarang suka pakai baju ketat especially time kat sekolah.

Ingat lawa sangat ke pakai baju ketat ? Memang la nampak agak kurus bila pakai baju ketat. 

But, yang melayu tu terutamanya, ukur baju di badan sendiri. Bukan ikut saiz badan budak 

kecik. Pakai lah baju yang padan dengan korang, bukan fit semata-mata nak nampak lawa .

Aizza bukan nak mengata. Tapi, nak bagi advice je kat korang yang pakai baju ketat tu. Kita 

kena tutup aurat, bukan balut aurat. Okay ? Sokay la kalau korang tak pernah tahu pasal tutup 

or balut aurat. Tapi sekarang uolss dah tahu kan ? So, take note. Bukan sekadar take note.

Tapi, praktik kan . Okay? 

Semoga dengan praktikkan benda ni, uollss akan dirahmati oleh Allah Ta'ala. Amin.. 

:)

Assalammualaikum,
Lixious Lixious!

Serabut !!

Urghh ! 

Serabut nya blog ni ! Haihh . Tension iteww . Need help. Laptop Aizza da tak de photo editor.

So, Aizza susah nak edit header, yeah, edit blog jugakk . Dah kena virus skali, serikk terus.

Tak nak download macam-macam dah. Tapi, blog serabut sangat la. Macam bersepah je. 

Aizza dah la jarang bukak blog. Hmm . Tak ada masa :\