Hai, Assalammualaikum. Selamat datang! Jangan lupa follow, dan tinggalkan jejak,ok? Copy cat not allowed. Terima kasih :)

Saturday, 12 January 2013

So Sorry .

Hello Hello hello ! 
Kopi Ke Milo?
Ecehh.. Before that,
ASSALAMMUALAIKUM kepada semua pembaca Muslim.

Ni, Aizza nak minta maaf sebab jarang update blog.. Aizza busy skarang.. Yela.. Nak fokus PMR la katakan.. Ya, Aizza tau, pembaca entri Aizza tak ramai pun, tapi, ada jugak kan ? :)
Hmm, Aizza ada cakap kan? pasal Aizza nak buat sale kat blog. ye, Inshaallah, tapi, mungkin lambat lagi or mungkin tahun depan.. 
Ok ? barang yang Aizza akan jual murah je. Aizza akan jual Pin, Kerongsang, Baju, Rantai, Gelang and macam-macam lah.. Aizza buat sendiri.. Ikut trend zaman sekarang.. 
Tapi, tak sure lagi, sama ada Aizza buat tahun ni or tahun depan. Cause I'm quite busy right now. Okay, Sampai sini je. 
Ada kerja lain Aizza kena buat.. Bye :)


Assalammualaikum.. 
Lixious Lixious  ^_^