Hai, Assalammualaikum. Selamat datang! Jangan lupa follow, dan tinggalkan jejak,ok? Copy cat not allowed. Terima kasih :)

Thursday, 1 November 2012

Dashboard Baru

Ishh ! Peningnye dengan dashboard baru ni.. korang tau tak macam mana nak tukar balik.. Aizza da try carik Old Templete Interface tapi x jumpa.. Ruginye buang blog yg lama.. kalau tak, bole old interface balik.. ni blog baru.. so susah ! Edit html pon puas Aizza mencari, tapi tak jumpa pon.. Haih , siapalah yg reka dashboard baru ek?? X de seni Langsung >.< Seriously, mmg pening gila, kot ! Haihh, Macam mana ni ? X lawa lah blog Aizza.. Tak dapat lah Aizza Letak lagu kat blog ni.. Tak best la blog ni nanti.. x de la orang nak baca entry kat blog ni lagi.. kalau macam ni, baik tak payah buat blog.. Syok sendiri je lebih... Uwaaa ! Cemana ni ? Siapa yg bijak pandai tu, tolong la bagi tau Aizza. Jangan la kedekut Ilmu.. Ngee :D
Cemana ni Cemana ni ?!
Stress la.. Someone ? Help me ? :D


Assalammualaikum,
Lixious Lixious !