Hai, Assalammualaikum. Selamat datang! Jangan lupa follow, dan tinggalkan jejak,ok? Copy cat not allowed. Terima kasih :)

Sunday, 16 December 2012

Nak Join !

Hello awak-awak sekalian! 

Aizza nak join giveaway/segmen ni !
kalau korang ada buat, inform la dekat comment bawah ni. Tak pun, kat Twitter atau Facebook Aizza. Klik link kat bawah ni, k?


Oky ! Jangan lupa tau ? invite Aizza.. Ok? 
Aizza nak sangat join.. dari dulu lagi.. tapi tak berkesempatan.. Asyik terlepas jerk.. :/
tak kiralah hadiahnya lumayan ke tak, yang penting Aizza dapat join. Oky? 
Please? Kalau korang ada tengah join, bagi tahu tau? 
Please, and thank you :)

Wednesday, 5 December 2012

Twitter

Hai, Assalammualaikum

Ting Tong! Ada orang baca tak? Eh, Ada? Hehe .. Sebenarnya tangan Aizza ni tetiba rajin nak update blog. Tapi tak ada idea. So, motif Aizza update blog ni, nak suruh korang yang comel, handsome ni follow Twitter Aizza.
Sudi tak? Kalau sudi,
 Klik > SINI <
Ok, jangan lupa tau. Dah follow? apa lagi, mention la.. Nanti Aizza follow korang balik, ok?
Follow tau, tau. Mention tau, tau. Hihi.
Ok, Sampai sini je. Pendek je, kan entri Aizza.
Kalau nak panjang-panjang, lain kali Aizza update. ok, TATA ! ^_^


Assalammualaikum,
Lixious Lixous!

Monday, 3 December 2012

Update :D




Holla ! Assalammualaikum.
Beberapa minggu lepas Aizza ada update pasal dashboard baru, right?
Haa.., now Aizza dah faham selok-belok dashboard baru. semuanya atas bantuan jiran Aizza, yang merupakan seorang blogger macam Aizza jugak.. Nama dia Qistina Adriana. Nak link blog dia? Klik >!SINI!<. Jangan lupa follow..
Hokayhh! blog ni Aizza baru edit sikit-sikit.. so, kalau tak berapa berkenan, sorry, I'll try my best LATER.. Ngee.. 
Upsss! Lihat gambar di atas !  Ada orang bagi ros putih.. Ceh! Tipu je.. Nak gebang sekali-sekala.. 
Oh ya! dulu Aizza ada update blog pasal Aizza nak buat tuto untuk blog.. memang Aizza akan buat, tapi rasanya lambat lagi kot.. Then, Nak jual barang-barang yg direka oleh Aizza sendiri.. Yeah. Itu mungkin tahun depan.. tapi sikit je lah kot Aizza terima tempahan.. Sebab nak fokus untuk PMR.. Ya! Kita mangsa PMR yang terakhir! 
toink-toink.. ok, nak bebel apa lagi? Eh! Sampai sini je la eh ? Ok bye.


Assalamualaikum.
Lixious Lixious !