Hai, Assalammualaikum. Selamat datang! Jangan lupa follow, dan tinggalkan jejak,ok? Copy cat not allowed. Terima kasih :)

Friday, 22 March 2013

Sayang Awak

. Assalamualaikum .

Iteww da ada yang punya . Kite jumpa dia kat library. Dia comel. tapi tak expect pulak yang dia suka Aizza.  (◡‿◡✿)

Betul cakap kawan Aizza. Unexpect the expected. Oh myy.. Tadi time kat sekolah, dia nak jumpa. D=
Bayangkan, crush kita sendiri nak jumpa dengan kita. Menggelabah habis >.<
Nasib baik ada Azizi ngan Umi Maisarah. (kawan baru yang comel) 
Lol. Dia dah tolong Aizza time Aizza tengah memerlukan >.<
So, Aizza belanja la Umi makan waktu rehat. 
BTW, dia comeel.. ! 

  MR. A  

Thursday, 7 March 2013

Edit Blog.

♥ Tenenene 

Hye ! Assalamualaikum ! 

Huhh.. penat.. Berkali-kali Aizza edit and tukar header.. Then, dapatlah header doll yang comel.
Oh Ye ! kalau nak tahu, Background pink yang comel tu Aizza ambil dari blog kak Lisa. Eh. 
Bukan Lisa Surihani yang comel tu. Tapi, Lyssa Faizureen. Dia pun comel jugak. Nak link blog dia? kalau nak,
Blog dia ada banyak tuto. Korang try la. Mana tau blog korang boleh jadi comel macam blog kak Lyssa ^_^
Btw, Peringatan lagi sekali, 
Aizza jarang update blog. Aizza nak fokus PMR k? 
minggu depan, Aizza ada exam. so, tak boleh bukat Internet >.<
Kesiann.. 
k, lah.. Aizza Chiaoo dulu >.<

Assalammualaikum.
Lixious lixious !