Hai, Assalammualaikum. Selamat datang! Jangan lupa follow, dan tinggalkan jejak,ok? Copy cat not allowed. Terima kasih :)

Sunday, 16 December 2012

Nak Join !

Hello awak-awak sekalian! 

Aizza nak join giveaway/segmen ni !
kalau korang ada buat, inform la dekat comment bawah ni. Tak pun, kat Twitter atau Facebook Aizza. Klik link kat bawah ni, k?


Oky ! Jangan lupa tau ? invite Aizza.. Ok? 
Aizza nak sangat join.. dari dulu lagi.. tapi tak berkesempatan.. Asyik terlepas jerk.. :/
tak kiralah hadiahnya lumayan ke tak, yang penting Aizza dapat join. Oky? 
Please? Kalau korang ada tengah join, bagi tahu tau? 
Please, and thank you :)

Wednesday, 5 December 2012

Twitter

Hai, Assalammualaikum

Ting Tong! Ada orang baca tak? Eh, Ada? Hehe .. Sebenarnya tangan Aizza ni tetiba rajin nak update blog. Tapi tak ada idea. So, motif Aizza update blog ni, nak suruh korang yang comel, handsome ni follow Twitter Aizza.
Sudi tak? Kalau sudi,
 Klik > SINI <
Ok, jangan lupa tau. Dah follow? apa lagi, mention la.. Nanti Aizza follow korang balik, ok?
Follow tau, tau. Mention tau, tau. Hihi.
Ok, Sampai sini je. Pendek je, kan entri Aizza.
Kalau nak panjang-panjang, lain kali Aizza update. ok, TATA ! ^_^


Assalammualaikum,
Lixious Lixous!

Monday, 3 December 2012

Update :D




Holla ! Assalammualaikum.
Beberapa minggu lepas Aizza ada update pasal dashboard baru, right?
Haa.., now Aizza dah faham selok-belok dashboard baru. semuanya atas bantuan jiran Aizza, yang merupakan seorang blogger macam Aizza jugak.. Nama dia Qistina Adriana. Nak link blog dia? Klik >!SINI!<. Jangan lupa follow..
Hokayhh! blog ni Aizza baru edit sikit-sikit.. so, kalau tak berapa berkenan, sorry, I'll try my best LATER.. Ngee.. 
Upsss! Lihat gambar di atas !  Ada orang bagi ros putih.. Ceh! Tipu je.. Nak gebang sekali-sekala.. 
Oh ya! dulu Aizza ada update blog pasal Aizza nak buat tuto untuk blog.. memang Aizza akan buat, tapi rasanya lambat lagi kot.. Then, Nak jual barang-barang yg direka oleh Aizza sendiri.. Yeah. Itu mungkin tahun depan.. tapi sikit je lah kot Aizza terima tempahan.. Sebab nak fokus untuk PMR.. Ya! Kita mangsa PMR yang terakhir! 
toink-toink.. ok, nak bebel apa lagi? Eh! Sampai sini je la eh ? Ok bye.


Assalamualaikum.
Lixious Lixious !

Thursday, 1 November 2012

Dashboard Baru

Ishh ! Peningnye dengan dashboard baru ni.. korang tau tak macam mana nak tukar balik.. Aizza da try carik Old Templete Interface tapi x jumpa.. Ruginye buang blog yg lama.. kalau tak, bole old interface balik.. ni blog baru.. so susah ! Edit html pon puas Aizza mencari, tapi tak jumpa pon.. Haih , siapalah yg reka dashboard baru ek?? X de seni Langsung >.< Seriously, mmg pening gila, kot ! Haihh, Macam mana ni ? X lawa lah blog Aizza.. Tak dapat lah Aizza Letak lagu kat blog ni.. Tak best la blog ni nanti.. x de la orang nak baca entry kat blog ni lagi.. kalau macam ni, baik tak payah buat blog.. Syok sendiri je lebih... Uwaaa ! Cemana ni ? Siapa yg bijak pandai tu, tolong la bagi tau Aizza. Jangan la kedekut Ilmu.. Ngee :D
Cemana ni Cemana ni ?!
Stress la.. Someone ? Help me ? :D


Assalammualaikum,
Lixious Lixious !

Wednesday, 31 October 2012

Tagline Aizza

Toingg ! Haii Kowanng :D
Ok, now Aizza nak bagi tau pasal tagline Aizza, Lixious Lixious ..
Jangan tiru k ? ngee :D
Korang,, blog ni Aizza x edit lagi.. nanti kot Aizza edit.. tu pon kalau Aizza ada masa k? skarang Aizza tgh fokus untuk periksa akhir tahu,, (dah habis da pon.. tinggal seni je)
heee :D sampai sini je kot untuk kali ni.. BYE ! :)


Assalammualaikum,
Lixious Lixious !

Tuesday, 30 October 2012

Kita Bukan Budak Baru






.Muka Aizza yg menggedik.. First time dapat pegi Photoshoot la katakan.


Hey kawan baru! Aizza disini.. Aizza bukan budak baru pasal blog ni.. dah lama.. dari tahun lepas kot. Tapi ni blog baru .. Blog lama sudah dibuang.. Ngee :D 
Bukan tak sengaja.. tapi memang disengajakan.. hehe.. blog lama ada banyak   follower.. rasa sayang jugak nak buang haritu.. tapi terpaksa... nak buat cemana. Right ? hurmm. oh yeah.. dalam blog ni, Aizza akan cerita pasal diri Aizza sendiri. and maybe kalau rajin, Aizza buat tips and tutorial, ok ?! dan, tak lama lagi Aizza akan buat bisnes sendiri..tu pon kalau ada rezeki..
not sure lagi.. ok.. cukup sampai sini utk kali ni, Bye !



Assalammualaikum,
Peace Suda...