Hai, Assalammualaikum. Selamat datang! Jangan lupa follow, dan tinggalkan jejak,ok? Copy cat not allowed. Terima kasih :)

Monday, 3 December 2012

Update :D




Holla ! Assalammualaikum.
Beberapa minggu lepas Aizza ada update pasal dashboard baru, right?
Haa.., now Aizza dah faham selok-belok dashboard baru. semuanya atas bantuan jiran Aizza, yang merupakan seorang blogger macam Aizza jugak.. Nama dia Qistina Adriana. Nak link blog dia? Klik >!SINI!<. Jangan lupa follow..
Hokayhh! blog ni Aizza baru edit sikit-sikit.. so, kalau tak berapa berkenan, sorry, I'll try my best LATER.. Ngee.. 
Upsss! Lihat gambar di atas !  Ada orang bagi ros putih.. Ceh! Tipu je.. Nak gebang sekali-sekala.. 
Oh ya! dulu Aizza ada update blog pasal Aizza nak buat tuto untuk blog.. memang Aizza akan buat, tapi rasanya lambat lagi kot.. Then, Nak jual barang-barang yg direka oleh Aizza sendiri.. Yeah. Itu mungkin tahun depan.. tapi sikit je lah kot Aizza terima tempahan.. Sebab nak fokus untuk PMR.. Ya! Kita mangsa PMR yang terakhir! 
toink-toink.. ok, nak bebel apa lagi? Eh! Sampai sini je la eh ? Ok bye.


Assalamualaikum.
Lixious Lixious !

No comments:

Post a Comment